NAKON PRESAĐIVANJA KOSE

Koja je tajna zdrave kose Miralema Pjanića: Nogometaš se za frizuru zahvalio Ronaldovoj klinici

Miralem Pjanić
12.04.2022.
u 14:19

Miralem Pjanić se prošle godine podvrgao tretmanu presađivanja kose, a posljednjom objavom na Instagramu obznanio je kako na svojoj novoj frizuri i zdravoj kosi može zahvaliti Cristianu Ronaldu i njegovoj klinici Insparya.

Pjanić je na svom profilu podijelio video u kojem govori o svom iskustvu na klinici Insparya te priča kako je posjetio prije dva mjeseca.

"Pričao sam sa svojim prijateljem Cristianom Ronaldom koji me uvjeravao da dođem ovdje i da radim s ovim nevjerovatnim ljudima, tako da sam jako sretan", kaže Pjanić u videu.

Čini se da je video snimljen prije početka tretmana, a nogometaš ističe kako je dva čeka da počnu.

"Vjerujem Insparyi, klinici Cristiana Ronalda", poručio je potom.

Pjanić je tretman presađivanja kose odradio u tajnosti, međutim, ubrzo nakon promjene prepoznatljive frizure obožavatelji su naslutili o čemu se radi.

U šestom mjesecu prošle godine, potvrđeno je da se bh. reprezentativac podvrgao tretmanu transplantacije zbog čega je dobio slobodan mjesec kako bi čitav proces protekao bez problema.

Ronaldo je prvu kliniku specijalizovanu za transplantaciju kose otvorio 2020. godine u Madridu, a zahvaljujući uspjehu u poslovanju, 2021. otvorena je još jedna u Marbelli. 

Portugalac se u rujnu prošle godine pohvalio kako je "preko 40.000 ljudi već promijenilo svoje živote zahvaljujući Insparyi", a čini se da je jedan od zadovoljnih korisnika i bh. nogometaš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije