autorice Adrijane Prskalo

Knjiga “Nikada nećeš hodati sam” predstavljena u Mostaru, javio se i Lovren

Foto: Jabuka.tv
1/2
24.11.2019.
u 08:16

Dejan Lovren napisao je predgovor ovoj knjizi te je poslao videoporuku u kojoj je izrazio žaljenje što nije mogao biti na predstavljanju.

Knjiga “Nikada nećeš hodati sam” autorice Adrijane Prskalo predstavljena je u subotu navečer u Mostaru.

Predstavljanje knjige o ovom klubu izazvalo je veliko zanimanje i u amfiteatru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru tražilo se mjesto više, piše Jabuka.tv.

Na predstavljanje knjige došli su i roditelji hrvatskog reprezentativca i nogometaša Liverpoola Dejana Lovrena te predstavnici navijača Liverpoola iz Hrvatske i Srbije.

Dejan Lovren napisao je predgovor ovoj knjizi te je poslao videoporuku u kojoj je izrazio žaljenje što nije mogao biti na predstavljanju.

Knjigu su osim autorice predstavili Ivo Čolak, urednik i lektor knjige, Mahir Kalota, predsjednik udruženja Official Liverpool Supporters klub BiH, Goran Markić, veliki navijač i vlasnik Shankly’s Puba, službenog okupljališta navijača Liverpoola i svih ljudi dobre volje i voditelj programa Boris Čerkuč.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije