dobio potporu većine

Klepić ponovno izabran za predsjednika Nadzornog odbora Aluminija

08.10.2019.
u 16:43

Zdenko Klepić danas je na sjednici Nadzornog odbora Aluminija Mostar ponovno izabran za predsjednika ovoga tijela. Klepić je i u vrijeme gašenja posrnulog giganta bio na ovoj dužnosti, a sada je opet dobio potporu većine za obnašanje ove dužnosti.

Ipak, ono što zanima cjelokupnu javnost, osobito radnike Aluminija je pitanje novog pokretanja proizvodnje. Kinesko – izraelski investitor je navodno tražio dodatno vrijeme za dostavljanje ponude, a već je najavljeno kako će arapski investitor doći na razgovore s čelnicima Aluminija 10. listopada, piše Ero.tel.

Još nema nikakvih naznaka da bi proizvodnja uskoro mogla biti pokrenuta, a takvo stanje sve više Aluminiji gura prema stečaju. Time bi se ugasila svaka nada u novo pokretanje proizvodnje, što bi imalo nesagledive posljedice po gospodarstvo u Hercegovini.

Nitko još ne želi razmišljati o takvom scenariju nego se svi nadaju kako će Klepić zajedno sa svojim suradnicima i upravom ugašene tvorenice u novom mandatu uvesti investitore u Aluminiji i pokrenuti proizvodnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije