nakon dva mjeseca

Kina počinju s radom: Pročitajte upute kojih se strogo morate pridržavati

kino
28.05.2020.
u 08:29

Nakon pauze od dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, kino Meeting Point danas otvara vrata za posjetitelja.

Radi sigurnosti svojih gostiju, a u skladu s preporukama, napravili su i pravilnik kojeg se svi moraju pridržavati. Nošenje maske je obvezno, držanje distance također, ali i dezinfekcija ruku, piše Faktor. 

- Ponovno vam želimo dobrodošlicu u kino Meeting Point! Molimo pročitajte upute i uživajte u filmovima. Dobrodošli nazad - priopćili su iz Meeting Pointa.

Pogledajte upute: 

Multiplex Cinema City još nije obznanio datum početka rada. Na Facebook stranici poručili su posjetiteljima: "Uskoro nastavljamo naša druženja! S nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa svima vama".

- Cinema City trenutno vrši sve potrebne pripreme za otvorenje. Molimo vas za još malo strpljenja kako bismo svi zajedno mogli neometano uživati u filmovima na velikim platnima - naglasili su.

Baš kao i Meeting Point, i oni će prikazivati filmove koji su već bili na repertoaru, ali one koje publika odabere. Na Facebook stranici su ih pitali koja ostvarenja žele vidjeti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije