zbog izgradnje pristupnih cesta

Kilometarske kolone kod Pelješkog mosta, od prije Komarne pa sve do Neuma

čitatelj/Index.hr
07.08.2021.
u 18:27

Razlog za velike gužve je posebna regulacija zbog izgradnje pristupnih cesta Pelješkom mostu. Zbog radova se vozi jednim prometnim trakom.

Kod Pelješkog mosta, koji je spojen prije nešto više od tjedan dana, u popodnevnim satima se stvaraju velike gužve. Kolone se stvaraju od mjesta Raba prije Komarne pa sve do Neuma. Kolone su u oba smjera.

Razlog za velike gužve je posebna regulacija zbog izgradnje pristupnih cesta Pelješkom mostu. Zbog radova se vozi jednim prometnim trakom.

“Već sat vremena stojimo u koloni koja se stvorila na cesti od Ploča prema Neumu zbog radova na pristupnoj cesti mostu koji nije pušten u promet, odnosno Pelješkog mosta”, napisala je čitateljica Index.hr. 

“Vozim se iz Dubrovnika prema Splitu. Nakon granice Neum, u suprotnom smjeru, dakle već u Hrvatskoj, prije Komarne je kolona duga preko 12 km radi radova na cesti. Kolona je u smjeru juga. Dakle, u ključnom vikendu je odlučeno kopati cestu pa je otvoren samo jedan trak", napisala je druga čitateljica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?