Vlada FBiH

Kazneno-popravnim zavodima dodijeliti status proračunskih korisnika

zatvor
07.11.2019.
u 12:57

Federalna vlada usvojila je informaciju o planiranju, odobravanju i raspodjeli proračunskih sredstava za kazneno-popravne zavode.

Stajalište Vlade je da se kazneno-popravni zavodi budu razdvojeni na sedam proračunskih korisnika prilikom planiranja proračuna za 2021. godinu.

Federalno ministarstvo financija zaduženo je da, prije dostave proračunskih instrukcija o načinu i elementima izrade Dokumenta okvirnog proračuna za razdoblje 2021. - 2023. godina kazneno-popravnim zavodima, poduzme aktivnosti s ciljem da svih sedam kazneno-popravih zavoda i Odgojno-popravni zavod Orašje dobiju status proračunskih korisnika u skladu s Pravilnikom o utvrđivanju i načinu vođenja registra proračunskih korisnika proračuna u FBiH.

Središnja harmonizacijska jedinica ovog ministarstva dužna je izmijeniti Pravilnik o kriterijima za uspostavljanje jedinica za internu reviziju u javnom sektoru u FBiH u dijelu Jedinica za internu reviziju na razini FBiH.

Federalno ministarstvo financija treba omogućiti unos podataka u aplikacije i organizirati obuku za rad u ovim aplikacijama, a Federalno ministarstvo pravde organizirati aplikacijski rad u aplikaciji za centralizirani obračun plaća, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Ključne riječi
KPZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?