marija bistrica
Povratak na članak

Kardinal Puljić: Dok nam "peru" mozak s brojkama o zaraženim i umrlim od koronavirusa, nitko ne spominje ubijenu nerođenu djecu

Misu na otvorenom su slavili kardinal Vinko Puljić i biskup Franjo Komarica, dok su zbog pandemije otkazani Križni put i pozdrav Gospinu liku u crkvi

Komentari 3

SA
Sarajevo51
12:19 11.10.2020.

Kardinal je zlo nevidjeno. Taj primitivac, s pogledima pecinskog covjeka je pozvao tisucu zaludjenih vjernika iz BiH da se okupe, sjede jedan pored drugoga na misi i u autobusima dok satima putuju iz BiH do Marije Bistrice. I trubi o o ubijanju nerodjene djece (abortuisima) , a ne spominje 25 miliona Afrikanaca koje je ubila, u smrt odvela Katolicka crkva zabranjujuci kondom u doba epidemije SIDE/AIDS-A. Koje licemjerstvo.

VL
SA
Sarajevo51
12:15 11.10.2020.

Taj primitivac, s pigkedima pecunskog covjeka je pozvao tisucu ljudi iz BiH da se okupe,sjede jedan pored drugoga ma misi i u autobusima dok putuju iz BiH do Marije Biatrice. I trubi o ubijanju nerodjene djece (aboruisima) , a nee spominje 25 miliona afrikanaca koje je ubila, u smrt odvela Katolicka crkva zabranjujuci kondom u doba epidemije SIDE/AIDS-A.

VL
HA
Habuhabuhabu
14:00 11.10.2020.

Perverzno je preko vjere uvlaciti se zeni u utrobu i nipodostavati njeno «ja».

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.