Njegov način:

Kanye je zbunio prvom 'fotkom' na Instagramu

Njegov način
Instagram
19.09.2016.
u 16:30

Za razliku od svoje supruge Kim Kardashian (35), Kanye West (39) nije baš na 'ti' s društvenim mrežama. Iako je aktivan na Twitteru, njegove objave često su toliko nesuvisle da je možda bolje da ga niti nema. 

Reper je sada odlučio kročiti u svijet Instagrama. Prva fotografija koju je objavio nije ni selfie niti neki trenutak iz njegova privatna ili profesionalna života. Kanye je objavio fotografiju koja nije baš svima jasna. 

Iako je misterij zašto je odlučio objaviti scenu iz filma 'Totalni opoziv', u manje od 20 sati 'fotka' je prikupila oko 400 tisuća 'lajkova'. Kanyea na Instagramu već prati 825 tisuća fanova. Nedavno je na Twitteru upozorio da ne namjerava na Instagramu objavljivati nešto što ne želi. 

- Otvaram Instagram samo pod jednim uvjetom. Nitko mi ne smije reći što ću tamo objavljivati. To je moja umjetnost - napisao je West koji će se morati potruditi želi li dostići popularnost svoje supruge, koja na toj društvenoj mreži broji 82 milijuna pratitelja. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?