Suzbijanje nasilja

Kampanja prevencije vršnjačkog naselja u ZDŽ

nasilje
29.02.2016.
u 15:18

Kampanja "Prevencija vršnjačkog nasilja među djecom i mladima" provodi se od danas, ponedjeljak 29. veljače, na području Zeničko-dobojske županije, a koordiniraju je službenici policije Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ. 

"Osnovni cilj je preventivno djelovati na planu suzbijanja vršnjačkog nasilja, zatim povećati sigurnost u školama, te kod učenika i njihovih roditelja povećati povjerenje u policiju. Svi građani u svakom trenutku mogu se nama obratiti po ovom pitanju da djelujemo zajedno i to je glavni cilj ove kampanje", kaže policijski komesar Uprave policije ZDŽ, Semir Šut.

Koordinirane aktivnosti kampanje "Prevencija vršnjačkog nasilja među djecom i mladima" odvijati će se u narednih mjesec dana, a kampanja će se realizirati u 101 osnovnoj i srednjoj školi. Na području Zeničko-dobojske županije će se organizirati niz predavanja kojima će prisustvovati oko 27.000 učenika, a stručni timovi u kojim će raditi 37 stručno osposobljenih policijskih službenika svoja prva predavanja će održati u zeničkoj Osnovnoj školi „Mak Dizdar“ u naselju Crkvice, javlja Zeda.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije