JEDAN OD JUNAKA

Kalinić: Izbornik je bio jedan od rijetkih koji su vjerovali u nas

29.05.2017.
u 09:18

Ne volim se isticati u prvi plan, ovo je sve učinila momčad i treba joj skinuti kapu, poručio je hrvatski vratar.

Hrvatska je pobijedila Meksiko pogocima Čopa i Tudora u prvom poluvremenu - smanjio je Chicharito u samoj završnici - a s nekoliko se izvrsnih obrana istaknuo vratar Lovre Kalinić, koji je tako sačuvao hrvatsku prednost.

"Ne volim se isticati u prvi plan, ovo je sve učinila momčad i treba joj skinuti kapu", jasan je bio zamjenik kapetana Čopa.

"Nažalost, u Hrvatskoj nas uvijek isprate 'lijepim' riječima te je posebno zadovoljstvo pobijediti ovako veliku reprezentaciju. Rekao sam i prije utakmice da će svi ovi mladići dati sve za pobjedu, kako bi osvjetlali svoj obraz. Od prvog do zadnjeg, svi su odigrali maksimalno, a mi stariji bili smo im podrška. Pozive su zaslužili i možemo biti sretni jer smo pobijedili Meksiko u najjačem sastavu", nastavio je Kalinić.

Kritičari turneje očekivali su znatno lošiji rezultat reprezentacije u Los Angelesu.

"Naviknuti smo na kritike - također nažalost - i uvijek smo osporavani i pod upitnicima. Izbornik je bio jedan od rijetkih koji je vjerovao u nas, uoči utakmice nam je rekao da ne sumnja kako ćemo se boriti i dobro odigrati.Čim sam čuo za turneju, molio sam se da budem u prilici otići u SAD, da budem dio ovakve turneje uz podršku 10.000 naših navijača. Tko zna kada će opet biti prilike da Hrvatska dođe", rekao je Lovre Kalinić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije