Iskreni sanjari:

Kakve su osobe koje nose imena Nikolina i Nikola?

ilustracija
06.12.2021.
u 21:50

Nikoline i Nikole ne vole dramu. Privlači ih mirno i stabilno okruženje u kojem se osjećaju sigurno i u kojem mogu slijediti svoj put.

Šestog dana mjeseca prosinca svoj imendan slave sve osobe s imenom Nikolina i Nikola. U nastavku saznajte više o tim imenima.

Ime Nikola i ženska izvedenica Nikolina dolaze od starog grčkog imena Nikolaos nastalog od riječi nike (pobjeda) i laos (narod).

Prema numerologiji, osobe koje nose to ime vrlo su staložene i posvećene gradnji svog života na čvrstim temeljima sazdanima od reda, rada i discipline. Cijene istinu, pravdu i ljude koji također žive u skladu s tim vrijednostima, piše Zadovoljna.hr

Vrlo su praktične te znaju štedjeti. Zbog njihove fokusiranosti na red mnogi će ih proglasiti previše opreznima i konzervativnima.

Nikoline i Nikole ne vole dramu. Privlači ih mirno i stabilno okruženje u kojem se osjećaju sigurno i u kojem mogu slijediti svoj put.

Njihove su slabosti odgađanje, odugovlačenje i oklijevanje. Ne vole promjene i odupiru im se, ali kada se napokon i uhvate ukoštac s njima, onda će učiniti sve kako bi što prije vratili stabilnost u svoj život.

Ne vole otkrivati svoje prave osjećaje i stavove, ali to im se često obija o glavu jer imaju osjećaj da ih nitko ne razumije, a to se događa upravo zbog toga što su ponekad tajnoviti.

Sanjaju duboku i istinsku ljubav, suživot s osobom koja će im biti vjerna.

Među slavnim ženama koje danas slave imendan jesu glumica Nicole Kidman, pjevačice Nicole Scherzinger i Nina Badrić te glumica Nina Violić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?