ISKRENA ISPOVIJEST

Kako je biti u otvorenom braku? Evo ovako...

27.07.2017.
u 17:30

U početku je to bio brak kao i svaki drugi, monogaman.

Jade Weber i Nicholas u braku su nekoliko godina, i to onom - otvorenom. 

Jade je bila djevojka u davdesetim godinama kada je upoznala Nicholasa, tada u tridesetima, razvedenog oca. Na početku su bili prijatelji, a Jade se nije vidjela u vezi s njim sve dok jedne večeri nije uzeo gitaru u ruke i zasvirao. 

Pala je, priznala je, na njegov talent i od 2009. godine su u braku. U početku je to bio brak kao i svaki drugi, monogaman. Jade je u prijašnjim vezama imala problema s vjernošću, gotovo u nijednoj vezi nije bila vjerna svom partneru. Osim svom suprugu kojeg je voljela više od svega. Kada se u njihovoj obitelji dogodila teška nesreća i život jednog člana obitelji je bio itekako ugrožen, Jade je shvatila da mora promijeniti način života i živjeti svaki dan kao da je posljednji i činiti ono što je čini sretnom.

  Pala joj je ideja da sa suprugom ima seks u troje. No, bilo joj je jako teško to njemu priznati. Jedne večeri, dok su sjedili u mraku i ispijali bocu vina, skupila je hrabrost i odlučila priznati Nicholasu o čemu razmišlja. Na njeno iznenađenje, Nicholas je pokazao zanimanje da u svoju spavaću sobu unesu nešto drukčije. Jednom su sasvim slučajno dobili priliku imati odnos s drugim parom i ukonačnici su se odlučili upustiti u to. Taj događaj  je za oboje bio pozitivan te su o tom iskustvu pričali još mjesecima.

Odlučili su zatim godinu dana raditi što god žele, ali to je unijelo probleme unjihov dotada skladni brak. Jade je propadalo nepovjerenje koje je počela razvijati svaki put kada bi njen suprug rekao da ide vani. Nije znala di ide, niti što će raditi pa se u njihov život uvukla drama. Nakon nekog vremena odlučli su da ipak ne žele odustati od ideje otvorenog braka, no trebali su sjesti za stol i dogovoriti pravila ponašanja.

Oboje su ih imali na zaslonu svog računala i pridržavali su ih se. Tada je,priča Jade za Huffington Post, krenulo sve nabolje. pričali su jedno drugom sve, svaku tajnu, povezali se još i više, a njihov brak je, tvrdi, procvjetao. Prije svega se vode onom: sigurnost je na prvom mjestu" i uvijek koriste kondome u odnosima s drugima. Jade je priznala da ona ima odnose i s muškarcima i ženama, dok se njen suprug upušta smao u seks s drugim ženama. Neki od njihovih "otvorenih" partnera su i njihovi dobri priljatelji, priznaje. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?