ĐURO PONOVNO SAVJETUJE:

Kako izbjeći blam kada vas cijena šokira

ĐURO PONOVNO SAVJETUJE:
23.12.2016.
u 11:30

Branko Đurić Đuro, jedan od najpoznatijih glumaca iz Bosne i Hercegovine ponovo je u centru pažnje regionalne javnosti nakon što je počeo sa snimanjem novog serijala videa pod nazivom “Život za početnike”.

Simpatični i dosjetljivi savjeti, koji bi ljudima trebali pomoći u svakodnevnom životu, naravno uz veliku dozu šale oduševili su brojne stanovnike zemalja regije, te je “Život za početnike” već nakon druge epizode stekao veliku popularnost, piše Radiosarajevo.ba

Đuro, naravno, nastavlja sa snimanjima, te nakon savjeta Kako da izbjegnete goste i Kako da kamuflirate flatus (prdež), stigao je novi video iz njegove radionice, a ovog puta sa savjetom Kako izbjeći neugodnosti kada vas prodavač iznenadi visokom cijenom proizvoda koji ste baš htjeli kupiti.

Duhoviti serijal nastavlja se s videom Kako Da I Kako Da Ne – Kako izbjeći blam kad je previsoka cijena?, koji možete pogledati u nastavku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije