nakon slala paketa gradonačelnici Sarajeva

Kabiri: Nijedan Židov neće spustiti glavu zbog prijetnji javnih ličnosti koje podržavaju teroriste

Amir Gross Kabiri
25.11.2023.
u 11:59

Predsjednik Abraham grupe i izvršni direktor Aluminija Amir Gross Kabiri se oglasio nakon što je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić objavila da je od njega u Vijećnicu stigao paket naslovljen na njeno ime.

Kabiri je objavio na društvenim mrežama da je slanjem šala Izraela gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić htio poslati poruku da "Izrael živi".

 

 

"Poruka koju sam uputio gradonačelnici Sarajeva, Benjamini Karić, šal "sa izraelom uživo". Gradonačelnica inzistira na negiranju djela masakra i terora koje je Hamas počinio 7.10.2023, paljenjem vjetrova nad židovskim zajednicama u zemlji, te prouzročio opasnog legitimiteta koji će na kraju dovesti do fizičkih ozljeda Židova i Izraelaca. 
Zbog mojih legitimnih kritika, i činjenice da ona to nije u stanju podnijeti, djeluje protiv mene, zajedno s ostalim političarima, pritisnula zakonske organe da me isprave i ušutkaju istinu koju predstavljam.
Ovaj potez, koji je rezerviran za totalitarne zemlje, neće uspjeti gospođi Karić, nijedan Židov neće spustiti glavu zbog prijetnji javnih ličnosti koje podržavaju teroriste, a koji vjeruju da su imuni na kritike. Sretan sam što je izraelska zemlja iza mene, zahvaljujem se veleposlanici Izraela u BiH Galit Peleg na nepokolebljivoj podršci i ponosim se svojom zastavom.
Sloboda govora je temeljni zakon u svakoj demokraciji, a ja ću stajati iza svog prava da kažem ono u što vjerujem.
Sa Izraelom uživo!

Podsjetimo, Karić je jučer objavila kako je na adresu Vijećnice stigao paket Amira Gross Kabirija naslovljen na nju osobno te kako je u paketu bio šal sa zastavom Izraela i poruka "7. 10. 2023. Nikada nećemo zaboraviti ni oprostiti".

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jero
Jero
16:48 26.11.2023.

K nozi čifute.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije