posjetio mjesto nesreće

Jusko u Mostaru: Dogodila se velika tragedija, istražni tim je hitno formiran

Fena
13.05.2017.
u 20:47

Ministar prometa i veza BiH Ismir Jusko posjetio je naselje Jasenica u južnom dijelu Mostara u kojem se dogodila tragedija kada je uslijed pada malog sportskog aviona smrtno stradalo pet osoba. Jusko je kazao kako je za manje od 30 minuta po dobivanju informacije o nesreći formiran istražni tim, piše Klix.ba. 

"Dogodila se velika tragedija, u avionu su bila i djeca. Sve istražne jedinice su na terenu. Ja sam sa svojim suradnicima odmah krenuo na mjesto nesreće. Stigla je i državna tužiteljica Diana Kajmaković", kazao je Jusko, dodavši da će čim doznaju nešto to odmah biti podijeljeno s javnošću. 

Potvrdio da je u nesreći stradalo pet osoba, od toga troje djece.

"Formiran je i istražni tim Ministarstva prometa i veza BiH, oni su se pojavili na mjestu nesreće čim su doznali za tragediju", rekao je Jusko i dodao da je na čelu tima glavni inspektor Direkcije civilnog zrakoplovstva BiH Salko Begić, čovjek s višegodišnjim iskustvom u ovom poslu.

Dodao je da nema nikakvih informacija o tome je li let bio regularan i jesu li ispoštovane sve procedure, naglašavajući kako bi davanje takvih izjava u ovom trenutku moglo samo ugroziti istragu i dovesti do problema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?