Unatoč spekulacijama

Jurišić nije dao ostavku, članstvo ga i dalje podupire

ZVONKO JURIŠIĆ
import
08.12.2014.
u 09:42

Iako se spekuliralo kako će predsjednik HSP-a BiH na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva i Glavnog stana ove stranke podnijeti ostavku, do toga nije došlo, jer mu je vodstvo HSP-a BiH dalo potporu za daljnji rad piše Večernji list. Na jučerašnjoj sjednici također je odlučeno kako na proljeće neće biti izvanrednog izbornog sabora ove stranke, kako se to ranije najavljivalo, nego da će biti održan redovni izborni sabor krajem sljedeće godine. Tko će biti kandidati za daljnje vodstvo ove stranke na tom saboru, odlučit će se u predstojećem razdoblju. U sljedećem razdoblju bit će analizirani rezultati izbora ove stranke postignuti na općim izborima po općinama. Na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva HSP-a BiH također je još jednom ponovljeno kako HSP BiH želi biti članom Hrvatskog narodnog sabora, ali pod određenim uvjetima. (m.m.)     

Komentara 2

Avatar AnnaSahakyan
AnnaSahakyan
13:35 08.12.2014.

Njih se ne smije primiti u Sabor nikada. Oni Saboru nisu niti potrebni. Ako ih se pak odluči primiti, neka se zna da će Sabor samo izgubiti na ugledu kod naroda.

PA
pacijent
18:06 08.12.2014.

njega treba poslat u sarajevo da tjesi lagumdziju jer je on njegov igrac a ne hrvatski

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?