POSJETA

Josipović darivala prvu rođenu bebu u bolnici u Novoj Biloj

'BIH , 06.05.2009. , SARAJEVO , ZASTUPNICKI DOM FBIH , ZASTUPNICA HDZ1990 SLAVICA JOSIPOVIC ZA PREDSTAVLJANJA PROGRAMA MJERA ZA PREVAZILAZENJE EKONOMSKE KRIZE KOJE SU NAPRAVILI ZASTUPNICI HDZ 1990 U F
Foto: 'ZVONIMIR CORIC'
02.01.2014.
u 14:47

Ovo je najhrabrija beba jer je prva kročila u 2014. godinu, izjavila je Slavica Josipović

Zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Slavica Josipović darivala je prvu rođenu bebu u Novoj godini u bolnici "Dr. fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj, Luciju Alilović, od majke Elene i oca Bore iz Donje Rovne, općina Busovača, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a 1990.

Ovo je najhrabrija beba jer je prva kročila u 2014. godinu, izjavila je Slavica Josipović, te dodala da se u ovoj bolnici rađaju djeca uglavnom sa područja Središnje Bosne. 

Važno je napomenuti da se u 2013. godini rodilo 768 djece a u 2012. godini 696, gdje se kao i prethodne godine bilježi porast rođenih, što me čini sretnom i nadam se da će tako biti i iduće godine, rekla je Josipović. 

Zanimljivo je napomenuti da je u 2013. godini rođen velik broj blizanaca, a u 9 mjesecu čak njih 5. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije