Vijeće ministara

Josip Brkić imenovan za člana Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva

Josip Brkić
10.05.2021.
u 17:06

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na izvanrednoj telefonskoj sjednici usvojio je Informaciju Direkcije za europske integracije o održavanju petog sastanka Pododbora za promet, energiju, životnu sredinu i regionalni razvoj između Europske unije i Bosne i Hercegovine, 20. svibnja 2021. godine.

Na sjednici je usvojen dokument za raspravu za ovaj sastanak, koji će biti održan putem online platforme, te je dana suglasnost na prijedlog sastava izaslanstva BiH, a usvojeno je i više radnih zaključaka s ciljem njegove kvalitetnije pripreme.

Vijeće ministara BiH donijelo je Odluku o izmjeni Odluke o imenovanju predstavnika Vijeće ministara BiH u Interresornu radnu grupu za izmjenu izbornog zakonodavstva Bosne i Hercegovine.

Za člana Interresorne radne grupe imenovan je zamjenik ministra spoljnih poslova Josip Brkić umjesto ranije imenovanog zamjenika predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministra financija i trezora Vjekoslava Bevande.

Zamjenik ministra Brkić i ranije imenovani članovi - ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac i zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice Dževad Mahmutović će, kao predstavnici Vijeća ministara BiH, sudjelovati u radu ove radne grupe, zajedno s predstavnicima oba doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?