mostar

Još šest dana do početka Adventa u Mostaru

advent
20.11.2016.
u 11:32

Još je šest dana ostalo do otvaranja manifestacije Advent u Mostaru koja će svima posjetiteljima pružiti nezaboravan zimski i blagdanski ugođaj, ispunjen raznolikim kulturno-umjetničkim i zabavnim sadržajem za sve generacije.

Na lokaciji sportskog igrališta u okviru kampusa Sveučilišta u Mostaru obavljaju se završni radovi, a organizatori, udruga građana "Advent u Mostaru" najavljuje kako će se u 42 dana trajanja Adventa, Mostarcima predstavit 60 izlagača, dok će se na dvije bine organizirat brojni popratni kulturno-zabavni sadržaji.

Organizatori ističu kako će svi posjetitelji, a osobito oni socijalno najugroženiji, moći dobiti besplatne obroke.

Oni najmlađi svaki će dan imati priliku uživati i sudjelovati u predstavama za djecu, nastupima mažoretkinja, dječjih bendova i plesnih skupina, a mađioničari klaunovi i animatori zasigurno će izmamiti osmjehe na licu svakog mališana.

Djed Božićnjak na saonicama zajedno sa svojim vilenjacima svakodnevno će posjećivati Advent u Mostaru te će uz vesele pjesmice i darove obradovati sve naše posjetitelje.

Djeca s posebnim potrebama aktivno će sudjelovati u svim programima, a imat će priliku razveseliti se i zabaviti uz posebno osmišljene programe.

Svi zajedno moći će se provozati na vlakiću, uživati u radionicama robotike, glazbenim radionicama, zaplesati u mini disku i provozati se na kočijama.

Posjetiteljima će biti dostupno i klizalište koje će dočarati ovu zimsku bajku.

Za vrijeme trajanja Adventa u Mostaru predviđeni su nastupi kulturno-umjetničkih društava i klapa, kako iz Mostara tako i iz cijele Bosne i Hercegovine, zatim koncerti duhovne glazbe, glazba uživo, nastupi pop rock grupa, DJ program te književne večeri.

Organizatori najavljuju kako će na sajamskom prostoru biti organiziran i doček Nove godine.

Svi dodatne informacije, kao i detaljan program Adventa u Mostaru može se pronaći na internetskim stranicama www.facebook.com/adventumostaru/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije