Jeste li čuli za lipanjski monsun? 'Ako niste uskoro biste mogli'

Nevrijeme
Pixsell
29.05.2024.
u 15:08

"Jeste li čuli za pojam lipanjski monsun? Ako niste, uskoro bi mogli... Uskoro ćemo o tome pisati (ali nadamo se ipak da ne). Kome trebaju poplave na početku ljeta", napisali su iz Istrameta na Facebooku i tako najavili još nestabilnog vremena pred nama. I prema DHMZ-u navode kako je pred nama još kiše. Danas u prvom dijelu dana naoblaka, lokalno i kiša, a zatim sunčanije. "Ali uz jači razvoj oblaka mogući su pljuskovi s grmljavinom uglavnom u Gorskoj Hrvatskoj i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, na istoku umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu jugozapadni i zapadni, do sredine dana na sjevernom dijelu umjerena i jaka bura. Najviša dnevna temperatura između 20 i 25 °C", kažu u DHMZ-u. Sutra se nastavlja nestabilno.

"Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja, mjestimice s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom koji bi na sjevernom Jadranu i u Gorskoj Hrvatskoj mogli biti izraženi", kažu za sutra. I prema sedmodnevnoj prognozi, kiše će biti i idući tjedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije