Božićni domjenak

Jerković: Neophodno je da svi narodi imaju uvažavanje jedni prema drugima

josip jerkovic
14.12.2015.
u 22:00

Jerković je upriličio božićni domjenak, kojem su, između ostalih, prisustvovali Dragan Čović, Borjana Krišto, Milorad Dodik, Željka Cvijanović, te brojni drugi državni i entitetski dužnosnici

Dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković izjavio je Feni da je neophodno da svi narodi u tom entitetu imaju uvažavanje jedni prema drugima te da se gradi suživot i tolerancija.

Jerković očekuje da i u narednoj godini to budu smjernice po kojoj će se djelovati, bez obzira tko je koje vjeroispovjesti.

-Moramo poštivati sve koji i drugačije misle, a čine dobro za ovo društvo kako bi osigurali bolje uvjete života, posebno za buduće generacije, naglasio je entitetski potpredsjednik.

Na funkciji koju obavlja trudio se, kaže, da pomogne predstavnicima hrvatskog, ali i drugih naroda u RS.

-Kao legitimni i legalni potpredsjednik etiteteta RS-a iz reda hrvatskog naroda nastojao sam pomoći svima kojima je neophodna pomoć i bio sam na raspolaganju i svim drugim narodima i građanima, rekao je Jerković.

Istaknuo je da je tijekom godine oko 650 osoba tražilo pomoć od njegovog ureda, a koliko je bilo u njegovoj moći, pomogao je.

Jerković je u Banjoj Luci upriličio sinoć božićni domjenak, kojem su, između ostalih, prisustvovali predsjedavatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović, predsjedavateljica Zastupničkog doma Parlamenta BiH Borjana Krišto, predsjednik RS Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović, te brojni drugi državni i entitetski dužnosnici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije