OBJAVIO FOTOGRAFIJU

Jakirović raspalio maštu navijača Dinama, razočarali su se kad su shvatili šta se krije iza objave

28.02.2024.
u 15:54

Luka Modrić je početkom tjedna boravio u Zagrebu, u koji je stigao samo dan nakon što je majstorskim golom u španskoj La Ligi donio pobjedu Real Madridu nad Sevillom.

Javnost u Hrvatskoj je nakon toga počela špekulirati o povratku Modrića u Dinamo, pošto mu naljeto ističe ugovor s Realom i postat će slobodan igrač.

Nakon svega je maštu navijača Dinama odlučio raspaliti i Sergej Jakirović, trener Modrih, koji je objavio fotografiju s Modrićem na svom Instagram profilu.

Tako je Jakirović podgrijao sumnje u povratak Modrića u klub u kojem je ponikao, ali ubrzo je otkriven stvarni razlog pojavljivanja slavnog veznjaka u Zagrebu, a on je razočarao navijače Dinama.

Naime, Modrić je u Zagreb stigao kako bi odradio službeno fotografiranje za Hrvatski nogometni savez (HNS) i reprezentaciju Hrvatske uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Fotografirao se na Maksimiru, a tamo je sreo Jakirovića. Mostarac je bio u opremi Dinama, dok je Modrić na sebi nosio dres Vatrenih.

Inače, u posljednje vrijeme navijači Dinama pokreću kamšanju "Imalo bi smisla" u kojoj pokušavaju da privole Modrića da se vrati na Maksimir na zalasku karijere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije