UniCredit Bank

Izvrstan model kako iskoristiti puni potencijal znanja na lokalnom tržištu

19.07.2019.
u 11:03

UniCredit Bank je pokrenula 'Entrepreneurship Exchange Program' koji predstavlja program razmjene znanja i dobre poslovne prakse sa ciljem unaprijeđenja usluge koju nudi svojim klijentima, te poticanja suradnje sa vodećim privedenim kompanijama u BiH.
 
U sklopu programa potpisan je ugovor o suradnji sa poslovnim partnerima: Prevent CEE, Grafotisak, FEAL, Violeta, AS Holding i Mepas.
 
Program je zasnovan na razmjeni znanja na organizacijskoj, lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, te istraživanju prostora za daljnja unaprijeđenja koja su zasnivana na provjereno dobroj poslovnoj praksi.  
 
U sklopu ove inicijative istražene su mogućnosti za inovativnije pristupe ciljnim skupinama, otvorenost za sinergiju sa kompanijama koje djeluju u različitim područjima ili drugim socioekonomskim sektorima, te  zajedničku razmjenu znanja u cilju unaprijeđenja  razvoja i stručnosti uposlenika, a sve u cilju isporuke efikasnije usluge i kvalitetnijih proizvoda klijentima i kupcima.
 
'Entrepreneurship Exchange Program' predstavlja izvrstan model kako iskoristiti puni potencijal znanja na lokalnom tržištu, razvijenog od strane bosanskohercegovačkih stučnjaka, a sve u cilju visoke razine zadovoljstva klijenata i podizanja poslovnog okruženja u našoj zemlji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije