srpanj - prosinac

Izvješće o radu Agencije za reviziju privatizacije

15.06.2017.
u 17:22

Agencija za reviziju privatizacije informirala je danas Vladu FBiH o izvršenim revizijama privatizacije državnog kapitala gospodarskih društava i banaka u Federaciji BiH za razdoblje srpanj - prosinac 2016. godine.

U ovoj informaciji, koja će biti upućena Parlamentu Federacije BiH, navedeno je kako je Agencija u ovom razdoblju pokrenula postupke revizije privatizacije u Rudniku mangana d.d. Bužim, Centrotransu - DC d.o.o. Sarajevo i hotelu Dalmacija d.o.o. Kiseljak.

S obzirom na to da je Plan rada za 2016. godinu bio ispunjen, početkom prosinca 2016. godine Agencija je donijela i rješenja o pokretanju još tri revizije, inače planirane za 2017. godinu. Radi se o TP Poljopromet d.d. Zenica, Šipad Komercu d.d. Sarajevo i Dita d.d. Tuzla.

Uz ovo, u 12. mjesecu protekle godine Agencija je pokrenula i reviziju u Investicijsko-komercijalnoj banci d.d. Zenica, planiranu također za 2017. godinu.

Inače, Planom rada Agencije za 2017. godinu, predviđene su revizije privatizacije banaka, o čemu će izvještaji biti predstavljeni u informaciji za 2017. godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?