Poziv za glasovanje na europskim izborima

Iznimno važno imati zastupnika Hrvata iz BiH

Željana Zovko na predizbornom skupu
Foto: VL FOTO
11.05.2014.
u 10:42

Šujica očekuje da euroizbori budu prvi korak za odlazak vlade Z. Milanovića

Središnji predizborni skup koalicije stranaka HDZ-a za Europski parlament za BiH održan je u Mostaru. 
Željana Zovko, koju je predložio HDZ BiH i nalazi se na devetom mjestu liste, istaknula je kako bi bilo od izvanrednog značenja za Hrvate u BiH da dobiju svog zastupnika u Europskom parlamentu.
“Zastupati interese hrvatskih građana u europskim institucijama je preznačajno. Očekujem da će hrvatski državljani u BiH prepoznati značaj i izaći na izbore i time pokazati da želimo slijediti europski put”, rekla je Zovko. Kandidatkinja Dubravka Šujica izjavila je kako će predstojeći izbori biti ujedno i prvi korak za odlazak vlade Zorana Milanovića koji, kako tvrdi, zemlju vodi u lošem smjeru.
“Hrvatska Vlada je nakon tri godine pokazala da je neučinkovita i da ne može riješiti hrvatske probleme i povući sredstva iz Europskih fondova te da u konačnici ne može voditi dalje državu. Vjerujem da će ti izbori biti prvi korak u odlasku ove vlade”, rekla je Šujica u Mostaru.
Objasnila je da očekuje pobjedu na izborima. Šujica je najavila i kako će se HDZ-ovi zastupnici nastaviti zauzimati za popravljanje položaja Hrvata u BiH što je rezultiralo i rezolucijom Europskog parlamenta.
Kandidati HDZ-a BiH susreli su se s ravnateljem predstavništva Zaklade Konrad Adenauer u BiH dr. Karstenom Dummelom. Predizborni skup održan je i u Tomislavgradu.     

Ključne riječi

Komentara 1

JM
jezero-matica
14:17 12.05.2014.

Svakako da je vazno za BiH Hrvate da imaju svog predstavnika u EU Parlamentu.Zato se potrudimo i izadjimo na izbore i glasajmo za naseg predstavnika Zeljanu Zovko.NE izlaskom sami sebi nanosimo stetu.Nije bitni koja je na listi nego koliko ce glasova dobiti!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?