vijeće ministara BiH

Izmjene Ugovora o slobodnoj trgovini između BiH i Turske

vijeće ministara
14.03.2016.
u 19:49

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine trebalo bi na sjednici koja je zakazana za sutra, razmotriti Nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Ugovora o izmjenama i dopunama Ugovora o slobodnoj trgovini između BiH i Republike Turske, na prijedlog Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Dnevnim redom sjednice predviđeno je i razmatranje Nacrt protokola između Vijeća ministara i Vlade Republike Slovenije o implementaciji Sporazuma između Europske zajednice i BiH o readmisiji osoba koja borave bez dozvole, na prijedlog Ministarstva sigurnosti.

Ministri bi se sutra trebali izjasniti i o Prijedlogu odluke o utvrđivanju naknade za rad članovima Komisije za deminiranje u BiH te o Prijedlogu odluke o visini novčane naknade za rad u Odboru Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje.

Na dnevnom redu sjednice je i Informacija o radu Komisije za kupovinu objekata za smještaj diplomatsko-konzularnih predstavništava BiH u Beogradu i Zagrebu koju je pripremilo Ministarstvo vanjskih poslova, prenosi Fena.

Predviđeno je i izjašnjavanje o izvještajima o radu nekoliko državnih institucija za prošlu godinu, ali i o prijedlozima rada nekoliko bh. institucija za ovu godinu te o Izvještaju o provođenju Strategije za borbu protiv organiziranog kriminala, najavljeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?