DRAGAN ČOVIĆ
Povratak na članak

Izetbegoviću sam jasno rekao - nećeš nam ti birati predstavnike, ni tražiti alternativu

Komentari 3

TO
tonihh
22:25 31.08.2017.

Hrvati trebaju da se udruze sa srbima protiv ove balijske nekulturne gamadi borio sam se protiv srba ali ovi isilovci su sto puta gori savez sa srbima u bosni i balije pritisnut na sve ustupke jos se bune sta hrvsti grade most na svojoj zemlji jadne poturice

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
00:20 01.09.2017.

Ovo sve nije produktivno. Mozda je vrijeme da sagledamo stvari jasno. Od referenduma mi imamo lesinarsku prosrpsku politiku u BiH i to nas stalno dovodi u sukob sa muslimanima. Pokusavamo ukrasti teritoriju koja nam ni po kojem osnovu ne pripada, recimo tamo gdje nismo bili ni vecina 1991 godine na popisu. Ta copy/paste srpske politike nas dovodi u podredjen polozaj u svakom slucaju i to ne samo u Bosni, nego i sto se tice Hrvatske. Sta bi mi ako bi Srbi uspjeli ostvariti svoje zelje i spojiti se sa Srbijom? Imati Srbiju iznad Dubrovnika, imati Zagreb na srbijanski raketomet? Potpuno pogresna imperijalna politika se vodi prema muslimanima i oni to znaju i onda uzvracaju. Covic je najobicnija budala i podanik Dodika.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.