Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Izetbegović primio akreditivna pisma novoimenovanog veleposlanika Turske

FSS
14.11.2016.
u 15:51

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je akreditivna pisma novoimenovanog veleposlanika Republike Turske Halduna Koça, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Novoimeni veleposlanik prenio je srdačne pozdrave predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdoğana te izrazio posebnu zahvalnost za podršku institucija i građana BiH upućenu Vladi i narodu Republike Turske tijekom pokušaja državnog udara u noći 15./16. srpnja 2016. godine.

Zajednički je ocijenjeno da su politički odnosi BiH i Turske veoma dobri te da postoji obostrani interes za dalji razvoj ekonomskih odnosa, posebno trgovinske razmjene i zajedničkih investicija.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH izrazio je zahvalnost za sveukupnu podršku i pomoć Republike Turske Bosni i Hercegovini te poželio novoimenovanom veleposlaniku uspješan mandat u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije