Biskupi Biskupske konferencije BiH poslali poruku
Povratak na članak

Izađite na izbore u BiH! Ne dopustite da drugi vama manipuliraju...

Dosljedni političari mogu pomoći da hrvatski narod u svojim pravima i obvezama bude izjednačen s druga dva naroda, a i time svi građani ove zemlje ravnopravni

Komentari 9

Džoo
18:45 26.09.2014.

"Ne dopustite da drugi vama manipuliraju..."A zašto vi dopuštate i stalno šutite,kada već znate da drugi manipuliraju narod.Zbog vas koji šutite(a šutnjom podržavate lopove radi svojih interesa) i loših političara sve je manje Hrvata katolika u BiH.

VL
RO
rosa
14:03 26.09.2014.

"Dosljedni političari mogu pomoći da hrvatski narod.. " kažu biskupi. Ali mi živimo u zemlji u kojoj teško nalazimo, u pozitivnom smislu, dosljedne biskupe (godinama koketiraju i podržavaju pokvarene političare), a dosljednost kod političara je godinama njihova konstanta koja se očituje kroz licemjerstvo, populizam, sebičnost, gramizljivost, korupciju i kriminal.

VL
DU
Deleted user
08:32 27.09.2014.

Jedino mi je zao sto oci biskupi ne podrze eksplicitno HDZ i HNS.

VL
MS
mirko.skojotovski14
12:18 27.09.2014.

Hrvate s nulom množe Bošnjaci-muslimani koji ruše državu a biskupi su samo rekli da to ponovno planiraju i da treba spriječiti inženjering i nove poturice da dodju na vlast. Ne znam zašto su se zapjenili ovi platformaši, alijansići - rosa i cienfuegos

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.