Sarajevo

Izabrano novo vodstvo Županijskoga odbora Zajednice žena HDZ BiH

08.11.2015.
u 06:15

Na izbornoj skupštini Županijskoga odbora Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača" Vrhbosna za predsjednicu ove asocijacije izabrana je Ana Rašo. Dopredsjednice su Ivana Salapić, Vesna Alagić i Davorka Završnik, dok je za tajnicu izabrana Kristina Čolo.

Kako je priopćeno iz Županijskog odbora Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača" Vrhbosna, u nadzorni odbor ŽO jednoglasno su izabrane Željka Ergelašev, Vesna Marić i Dragica Krstanović.

Izbornoj skupštini je od pozvane 52, nazočilo 27 izaslanica. Obraćajući se na skupštini predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Vrhbosna Dražen Trlin naglasio je važnost kontinuiteta u radu Zajednice žena koja je u proteklom razdoblju svojim zalaganjem dala značajan doprinos radu stranke.

Predsjednica ŽO ZŽ HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača" Vrhbosna Sarajevo Ana Rašo zahvalila je na ukazanom povjerenju i pozvala sve da se što aktivnije uključe u rad na projektima koji će biti realizirani u sljedećem razdoblju. (f)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije