MUP ZHŽ-a

Iz prometa isključeno 8 neregistriranih vozila

27.01.2016.
u 07:00

“Tijekom akcije kontrolirano je 88 vozača i vozila, a evidentirano je ukupno 38 prometnih prekršaja”, navode iz MUP-a ZHŽ-a

“Na području općine Posušje samo u jednoj policijskoj akciji iz prometa je isključeno osam neregistriranih motornih vozila. Naime, u petak, 22. siječnja, u vremenu od 9 – 15 sati, na području općine Posušje provedena je županijska akcija pojačane kontrole prometa pod nazivom ‘Zima – sigurni u prometu’”, priopćeno je iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova ZHŽ-a.

U akciji je sudjelovalo pet policijskih ophodnji – po jedna ophodnja PU Posušje, PU Grude, PU Ljubuški, PU Široki Brijeg i Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a ZHŽ-a , koje su kontrolirale promet u skladu s planom akcije. Primarni ciljevi akcije bili su otkrivanje i sankcioniranje sudionika u prometu koji upravljaju vozilima bez zimske opreme i koji upravljaju neregistriranim motornim vozilima, a sankcionirani su i drugi evidentirani prekršaji. Tijekom akcije kontrolirano je 88 vozača i vozila, a evidentirano je ukupno 38 prometnih prekršaja.

“Evidentirani su sljedeći prometni prekršaji: 9 prometnih prekršaja počinjeno je upravljanjem motornim vozilom koje nema potrebnu zimsku opremu, 8 prekršaja počinjeno je upravljanjem neregistriranim motornim vozilom, itd. Svim počiniteljima prekršaja uručeni su prekršajni nalozi”, navode iz Uprave policije MUP-a ZHŽ-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?