Član Predsjedništva BiH

Ivanić pokrovitelj izbora najboljeg sportaša BiH

Mladen Ivanić
06.11.2016.
u 19:30

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić pokrovitelj je ovogodišnjeg 16. Izbora najboljeg sportaša BiH u tradicionalnoj organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

Predsjedništvo BiH je pokroviteljstvo nad jednom od najznačajnijih sportskih manifestacija u BiH prihvatilo na 30. redovnoj sjednici čime je nastavlje ranija praksa državnog vrha.

- Predsjedništvo BiH je od samog početka uz ovu značajnu manifestaciju u organizaciji 'Nezavisnih novina' i Radio televizije BiH i drago mi je da se ta lijepa tradicija nastavlja i ove godine. Stručni žiri sastavljen je od kompetentnih i uglednih ljudi iz svijeta sporta. Želim im uspješan rad i da u zdravoj konkurenciji prepoznaju i nagrede one najbolje i najzaslužnije, što će svakako biti i dodatni podsticaj za još bolje rezultate u budućnosti - rekao je Ivanić.

Predsjednik ovogodišnjeg žirija je Žarko Varajić. U organizaciji i provođenju ovog projekta svake godine učestvuju najuglednije i najzaslužnije osobe iz svijeta sporta, privrede, politike i medija. Neizostavna je i podrška Ministarstva civilnih poslova BiH, kao i partnera manifestacije Olimpijskog komiteta BiH.

Ovogodišnje proglašenje najboljih bit će održano 15. prosinca u hotelu "Holiday" u Sarajevu, priopćeno je iz Nezavisnih novina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije