Uputio čestitku

Ivanić: Božić nam govori o životu u slozi jednih s drugim

mladen ivanic
06.01.2016.
u 12:36

Blagdan Božića otkriva veliku tajnu spasenja svijeta, podsjeća nas na nužnost brige za druge i lјubavi prema drugima, naveo je Ivanić

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić uputio je božićnu čestitku patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, svećenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjere.

- Rođenje Kristovo, blagdan lјubavi, mira i obitelji, nam govori o životu u slozi jednih s drugima i to, shodno riječima svetog apostola Pavla: "podnoseći jedni druge i opraštajući jedni drugima“. Blagdan Božića otkriva veliku tajnu spasenja svijeta, vraćajući nas univerzalnim vrijednostima, podsjećajući nas na nužnost brige za druge i lјubavi prema drugima, naveo je Ivanić.

Kako dodaje, i ovoga Božića se sjećamo svih nevolјnika, stradalnika i prognanika, i svih onih kojima je učinjena bilo kakva nepravda. Njih želimo da utješimo riječima: "Kristos se rodi! Radujte se, jer evo, Gospod dolazi da obriše svaku lјudsku suzu“.

- Božić nas sve poziva da živimo u bratolјublјu i u evanđelskoj skromnosti, živeći od svojih ruku djela, držeći se novozavjetnog učenja da nikad ne činimo drugima ono što ne želimo da nama drugi čine! Svima vama, kao i svim pravoslavnim vjernicima širom svijeta, želim da predstojeće božićne blagdane provedete sa svojim najmilijima u dobrom raspoloženju, navodi se u Ivanićevoj čestitki, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije