RAZNJEŽILA

Ivana Paradžiković objavila fotografiju sa sinom: ' Život je borbeno polje'

11.07.2021.
u 15:12

Novinarka Ivana Paradžiković (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa sinom. Prema opisu vidljivo je da je dječaku Hugu rođendan te da mu mama ovom objavom želi čestitati. Paradžiković je u opisu čestitke za 15. rođendan citirala stihove Severinine pjesme 'Rođeno moje'. "Život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje, dok ima zla u ljudima bit ću tvoj pancir na grudima! Rođeno moje..., ljubav rađa heroje, što me nije ubilo snagu mi je ulilo", napisala je, a komentare su preplavile čestitke i lijepe želje posvećene Hugu.

Dodajmo da je Paradžiković Huga dobila u vezi s televizijskim producentom Janom Štedulom koji je nedavno privukao pozornost javnosti fotografijom s Doris Pinčić na vjenčanju. Podsjetimo da su vijesti da Paradžiković napušta Novu TV i redakciju emisije 'Provjereno' nedavno odjeknule u javnosti, a nakon toga se ona pohvalila diplomom iz odnosa s javnošću te najavila zaokret u svojoj karijeri.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije