Goli profesor:

Ispao sam naivan i to se ne može promijeniti!

Goli profesor
19.01.2017.
u 20:15

Inspektori istražuju kako su se na društvenim mrežama pojavile gole fotografije profesora Prometne i elektro škole iz Doboja, a za čitav slučaj se doznalo putem javnog pogovaranja i medijskih natpisa. Naime, na neprimjerenim fotografijama se nalazi inženjer elektrotehnike Sandi Božičković iz Doboja, prenosi Pogled.ba

- Ispao sam naivan i to se ne može promijeniti. Dva mjeseca smo se dopisivali. Sve sam rekao u policiji. Žao mi je zbog svega, kratko je izjavio Sandi, čije fotografije su objavljene u skupini „Dnevna doza Doboja“, odakle su skinute nakon sat vremena.

- Preko članova smo dobili informaciju da su slike proslijeđene MUP-u i da je profesor uredno prijavljen. Sada nam ostaje čekati epilog, napisao je autor ove skupine, napominjući da su neprimjerene fotografije uklonjene kako bi se izbjegla kaznena odgovornost, te da se članovi i pored toga javljaju privatnim porukama tražeći da vide o čemu je riječ. No, prema zakonu, bez obzira na ishod istrage i sama distribucija neovlašteno pribavljenog materijala s diskreditujućim sadržajem također je kazneno djelo. Pored kaznene odgovornosti, takve osobe izlažu se i mognoćnosti utuživanja u parnici. Inače, drži se da su fotografije izišle na vidjelo nakon što ih je sam Sandi poslao 29- godišnjoj djevojci s kojom je vodio ljubavnu prepisku, što je neizravno potvrđeno i u školi u kojoj je zaposlen, gdje navode da su već proveli odgovarajuću mjerodavnu proceduru zbog neprimjerenog ponašanja  Veći dio njegove kolege pretpostavlja da je iskorišten lažni identitet s namjerom profesorove diskreditacije, nakon čega je nemoguće postići autoritet kod učenika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije