posušje

IPA ZHŽ-a organizirala još jedno sjajno druženje

08.06.2016.
u 11:00

Međunarodno policijsko udruženje IPA ZHŽ-a organiziralo je još jedno predivno druženje, na koje su došli brojni sudionici iz zemlje i susjedstva. Na druženju koje je obilježio i malonogometni turnir sudjelovali su, uz domaćina IPA-u ZHŽ-a, i IPA Zagreb, IPA Bijeljina, IPA HBŽ-a, IPA Split i PP Imotski.

Iskazana želja za ubuduće

Predsjednik udruženja Zoran Smital kazao je da je jako zadovoljan cjelokupnim događajem. - Druženje je bilo odlično. Zbog obveza dosta ekipa nije moglo doći, ali su iskazale želju biti na idućem druženju i tako obogatiti organizaciju događaja - istaknuo je. Na III. međunarodnom malonogometnom turniru IPA ZHŽ-a na sportskom centru “Lovrić” u polufinalu su igrale ekipe IPA Zagreb protiv IPA-e ZHŽ-a, a ekipa iz glavnog hrvatskog grada pobijedila je rezultatom 3:1. U drugom meču IPA Splitsko-dalmatinske županije bila je bolja od IPA-e iz Bijeljine rezultatom 1:0. A Zagreb i Split su se potom sučelili u finalu i u neizvjesnoj utakmici IPA iz Zagreba je slavila rezultatom 2:1, a treće mjesto je osvojila IPA Bijeljina.

Pomoć MUP-a i Općine

Najbolji igrač turnira je Siniša Raketa iz IPA-e Bijeljina, dok je najbolji strijelac sa šest pogodaka bio Mario Prnjak iz IPA-e Zagreb, koji je dao i najboljeg vratara Matu Zubaka. Ovom turniru nazočili su ravnatelj policije MUP-a ZHŽ-a Milenko Madunović, predsjednik OV-a Posušje Ivan Lončar, načelnik Sektora krim policije MUP-a ZHŽ-a Miroslav Galić kao i drugi uzvanici.

- Uz pomoć MUP-a ZHŽ-a i Općine Posušje uspjeli smo organizirati ovaj turnir - kazao je predsjednik Smital. Cilj turnira bio je druženje, međusobno povezivanje, razmjena iskustava, kao i pomoć kolegama u nevolji.

Ključne riječi
MUP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije