priopćenje

Inicijativa za Stolac: Želimo samo zakonske i poštene izbore

panorama
02.12.2016.
u 12:08

Inicijativa za Stolac priopćila je kako nastavlja s pravnim radnjama čiji je konačni cilj održavanje fer izbora koji bi se proveli u tom gradu.

"Smatramo da je Središnje izborno povjerenstvo BiH donijela političku odluku, kojom je neravnomjerno raspodijelila 'krivicu' na sve osim na HDZ BiH Stolac. Nadamo da će Apelacijski odjel Suda BiH poništiti odluku SIP BiH kojom se sankcioniraju naši kandidati", navodi se u priopćenju za javnost Inicijative za Stolac.

Dodaje se kako su u toj organizaciji uvjereni da postoji dovoljno dokaza da Apelacijski odjel Suda BiH potvrditi odluku o razrješenju dužnosti predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Stolac Ivana Perića.

"Naglašavamo da ne podržavamo bilo kakvo podizanje nacionalnih i/ili vjerskih tenzija od strane bilo kojeg pojedinca, grupe, organizacije ili udruženja. Zbog toga pozivamo sve one građane Stoca, a osobito one koji podržavaju Inicijativu za Stolac, da ne zaborave naše osnovne principe, da ne sudjeluju u bilo kakvom potpirivanju nacionalne ili vjerske netrpeljivosti ili na bilo koji drugi način doprinose osjećaju nelagode u općini Stolac", navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?