POZNATI SVI ČLANOVI

Ilija Cvitanović imenovan za predsjednika Povjerenstva za nadzor nad radom OSA-e

27.03.2023.
u 16:43

Ilija Cvitanović (HDZ 1990) danas je izabran za predsjednika Povjerenstva za nadzor nad radom Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA). Za potpredsjednike su izabrani Albin Muslić (SDP) i Sredoje Nović (SNSD).

Mjesto predsjednika pripada parlamentarcu iz oporbe, a Cvitanović je kazao da će učiniti sve da izabrano Povjerenstvo pod njegovim vodstvom radi sukladno zakonima o OSA-i, zaštiti tajnih podataka i poslovniku.

"Radit ćemo tako da budemo na pomoći OSA-i, zakonito i transparentno. Sigurno se nećemo miješati u unutarnje odnose u OSA-i već ću obavljati posao onako kako je propisao zakon i poslovnik", izjavio je.

Za ostale članove Povjerenstva izabrani su Milorad Kojić (SNSD), Predrag Kožul (HDZ), Sabina Ćudić (NS), Šemsudin Mehmedović (SDA), Darko Babalj (SDS), Sredoje Nović (SNSD), Nikola Špirić (SNSD), Marina Pendeš (HDZ), Kemal Ademović (NiP) i Safet Softić (SDA).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?