Problemi otplate kredita

Hypo Group predlaže rješenje za problem "Švicarac"

svicarac
04.03.2016.
u 10:34

Banka predlaže smanjenje iznosa kreditnih obveza za 30% uz konverziju u domaću valutu, po trenutnom fiksnom tečaju, fiksnu kamatnu stopu novog kredita od 5,99%

Hypo Group Alpe Adria AG za rješenje problema otplate kredita u švicarskim francima predlaže smanjenje iznosa kreditnih obveza za 30% uz konverziju u domaću valutu, po trenutnom fiksnom tečaju, fiksnu kamatnu stopu novog kredita od 5,99%.

U slučaju postizanje dogovora, Banka će snositi sve naknade prijenosa; osiguranje po novom kreditu ostaje isto, a moguće je i dalje produženje roka dospijeća do 100 posto preostalog roka otplate kredita, za klijente do najviše 75 godina starosti, javlja N1. 

Cilj Banke je, da u narednih nekoliko mjeseci riješi i zaključi konverziju, a Banka planira početi s provođenjem konverzija od 18.4.2016. godine te da se proces konverzije završi do 1. srpnja 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?