mostar

Humanitarni bal Pravnog fakulteta: Prikupljeno više od 10 000 KM za udrugu 'Susret'

Foto: Stojan Lasić
1/8
07.11.2019.
u 16:04

U ljetnikovcu Radobolja sinoć je održana humanitarna večer Pravnog fakulteta u organizaciji ELSA-e Mostar, Studentskog zbora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Alumni kluba Pravnog fakulteta.  

Prikupljena su sredstva za udrugu roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama iz Čitluka – "Susret". Udruga je osnovana prije deset godina, a do sada su omogućili svakodnevni prijevoz djece u škole, rehabilitacijske centre i radionicu, te se brinu o njihovom liječenju i psiho-fizičkom razvoju, piše Hercegovina.info. 

Želju za sudjelovanjem u pomoći napotrebnijima izrazilo je oko 250 uzvanika iz raznih sfera društvenog života, tu su bili odvjetnici, studenti, predstavnici studentskog zbora i mnogi drugi.

Mostarce je kroz večer zabavljala grupa Brotnjo, nakon čega se pristupilo humanitarnoj tomboli, izvlačenju 50 vrijednih nagrada.

Kako bi okupljenima dočarali kako izgleda rad udruge tijekom večeri je prikazan video o njihovom angažmanu, a tijekom osmominutnog filma prikupljene su donacije gostiju. Prihodom od tombole, donacijama sponzora i gostiju prikupljeno je više od 10 000 KM.  

Na kraju večeri iz organizacijskog tima su poručili kako je večer uspjela, te da je lijepo kada mladi pored formalnog pravničkog obrazovanja imaju empatiju prema najranjivijim skupinama društva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije