Humanitarna večera u Neumu

08.02.2018.
u 14:08

U srijedu, 07. veljače, održana je humanitarna večera u organizaciji OO Zajednice žena HDZ BIH Kraljica Katarina Kosača Neum.  Spoj ugodnog druženja, vesele atmosfere i humanitarnog karaktera ove večeri rezultirao je jako dobrim odazivom. 

Posebnost večere je naravno humanitarni karakter iste, gdje se prikupljao iznos za dvije maloljetne djevojčice naše sugrađanke koja je naglo i nakon kratke i teške bolesti preminula.

Humanitarna večera se održala u hotelu Jadran u Neumu, gdje su se žene družile i veselile uz glazbene ritmove grupe Sunce iz Neuma. Bogate i raznovrsne tombole dodatno su motivirale žene na dobar odaziv, kao i na donacije, budući da sav prihod od tombole također ide u humanitarne svrhe. 

Predsjednica neumske Zajednice žena Zorica Sentić obratila se na početku večeri zahvalivši svim ženama na odazivu, te poručila:

„Živimo u vremenu u kojem je jako puno potrebitih i pozivi za pomoć dolaze sa svih strana i svih medija. Pomozimo uvijek koliko možemo i budimo zahvalne Bogu da smo u situaciji da možemo nekome pomoći. A sve znamo da je neusporedivo lakše pomagati, nego biti u prilici da nama netko pomaže.“ 

Kako doznajemo od organizatora prikupljeni iznos je i veći od očekivanog, tako da se organizatori zahvaljuju svim ženama koje su se odazvale na humanitarnu večeru, svim sponzorima za tombole, i ostalim donatorima.

Zajednica žena „Kraljica Katarina Kosača“ Neum u ovom sazivu djeluje dvije godine, i u tome vremenu mogu se pohvaliti sa brojnim humanitarnim događajima koje su organizirale poput Humanitarne večere za Dan žena, likovne radionice za Vukovarski vodotoranj i Dječji dom Egipat u Sarajevu, brojnim hodočašćima i izletima u Vepric, Crnu Goru, Nacionalni park Krku, Trogir, Zadar, Split, Klis, Imotski, obilježavanja dana sjećanja na Vukovar. Osobito su ponosne  organizacijom Dana zdravlja u Neumu, kojim je omogućen besplatni mamografski pregled za 70 žena.

„Cilj nam je malim kamenčićima i dalje slagati jedan lijepi mozaik, koji će zasigurno učiniti boljim i sadržajnijim život u našem Neumu“ – kazala je gđa Zorica Sentić, predjsednica OO Zajednice žena HDZ BIH Kraljica Katarina Kosača Neum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?