priopćenje

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać uputila zahvalu za donatorsku večer

afa
Foto: FENA
28.11.2016.
u 09:45

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać uputila je zahvalu svim donatorima, kao i svima onima koji su na bilo koji način pomogli održavanje donatorske večeri 'Pomozimo zajedno' koja je, u organizaciji te udruge, održana 23. studenoga u mostarskom hotelu Mepas.

Na donatorskoj večeri okupilo se više od 400 prijatelja Udruge s područja cijele Bosne i Hercegovine, a svrha tog druženja bila je potpora projektu "Pomozimo zajedno", koji ima za cilj pružanje pomoći osobama na liječenju u Zagrebu.

Posebne zahvale upućene su pokroviteljima te večeri gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću i predsjedniku Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenku Hercegu.

"Zahvale upućujemo i svima koji su tu večer bili s nama, kao i onima koji nisu bili u mogućnosti doći ali su podržali naš rad svojim prilozima, kako bi pomogli osobama na liječenju u Zagrebu. Hvala na svakoj utrošenoj minuti, prijedlogu, napisanoj riječi i neprospavanoj noći koju ste uložili da bi osvijestili javnost o potrebama naših bližnjih koji su primorani svoje najteže trenutke provoditi daleko od svog doma i obitelji", stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije