Sajam vjenčanja

Humanitarna modna revija za Majčino Selo u Međugorju

14.03.2016.
u 07:00

Brojni posjetitelji bili su više nego oduševljeni humanitarnom modnom revijom vjenčanica, večernjih haljina i odijela, upriličenoj u okviru programa Sajma vjenčanja 2016., što je jučer završio u Herceg etno selu kod Međugorja, piše Večernji list BiH. Cjelokupni prihod od prodanih ulaznica za ovu gala modnu reviju namijenjen je Majčinu Selu u Međugorju. Osim poznatih manekenki i manekena iz RH i BiH, pistom su prošetale popularne glumice Ornela Vištica i Ankica Dobrić, pjevačice Ivana Marić, zaštitno lice 6. hercegovačkog izdanja Sajma vjenčanja, i Zorica Andrijašević Dona, a u odijelima Di Caprio by Varteks kao manekeni pojavili su se pjevač Ivo Jurić i voditelj Emerik Gudelj. U vjenčanicama salona Bakus Sposa, Diamond Bride i Marije Baier salona Unique love te večernjim haljinama poznatih dizajnera, Ivice Skoke, Kristine Burje i Andreje Zvono, pojavile su se manekenke Vedrana Linardić, Ivana Ergić, bivša Miss RH, Valentina Miletić, Tea Bošković, Tea Zadro, Petra Dukić, Ana Bavrka, Zvezdana Stojaković, bivša Miss BiH, sada PR menadžerica Konzuma BiH, i Naida Pekmezović, televizijska voditeljica. Među manekenima koji su pistom prošetali u odijelima Di Caprio by Varteks bio je i poznati zagrebački maneken i fotomodel Željko Vlajić. Voditelji programa Ornela Vištica i Emerik Gudelj bili su šarmantni, zabavni i duhoviti. Svi nazočni mogli su se uvjeriti zašto je Ornela dobila stalni glumački angažman u zagrebačkom satiričnom kazalištu Kerempuh. U stankama između izlaza manekena “ćaskali” su Ivanom Marić, Donom i Ivom Jurićem prije njihovih glazbenih nastupa, Ankicom Dobrić, Naidom, Pekmezović, Zvezdanom Stojanović i Anom Bavrkom.

Poseban pljesak izmamile su “male mlade” u vjenčanicama i “mali mladoženja” u pratnji glumice Ankice Dobrić.

Nakon humanitarne gala revije upriličen je vatromet Pirotehnike Mirnovec. Organizatorica Deana Leko mogla je odahnuti, uspješno je privedeno kraju još jedno hercegovačko izdanje Sajma vjenčanja. Brojni posjetitelji nazočili su modnim revijama, cvjetnim radionicama, edukacijama, nagradnoj igri… 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?