kroz pjesmu i spot

HUM svijetu šalje snažnu poruku: ,,Ne brini, nisi sam”

12.08.2021.
u 07:14

Mateo Marić nam je rekao kako je ovo najvrijedniji projekt koji je Udruga realizirala, jer će pjesmom i spotom 17. kolovoza u svijet poslati najsnažniju poruku ,,Ne brini, nisi sam”

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je Udruga koja je naveliko prepoznata po svome radu za opće dobro društvene zajednice. Prije par mjeseci krenulu su u projekt snimanja pjesme o Udruzi, mladima, Vitezu i Središnjoj Bosni. Naziv pjesme je ,,Ne brini, nisi sam” koju izvodi Ivana Stupar-Janko, koja je ujedno i napisala tekst pjesme. 

Udruga u utorak 17. kolovoza 2021.godine organizira snimanje video-spota za navedenu pjesmu. Snimanje će se održati na novoizgrađenom mostu u Vitezu s početkom u 18 sati. 
 
Kako je za Vecernji.ba rekao predsjednik Udruge Mateo Marić, ovo je najvrijedniji projekt koji je Udruga realizirala, jer će tom pjesmom i spotom, 17. kolovoza u svijet poslati najsnažniju poruku ,,Ne brini, nisi sam”. 

Udruga je pozvala sve prijatelje Udruge s kojima je surađivala u protekle nešto više od dvije godine da im se pridruže. Također, iz Udruge pozivaju sve ljude dobre volje da se priključe i sudjeluju u snimanju video-spota i zajedno budu dio poruke koju žele poslati. 

Nakon snimanja spota, planiran je kulturno-zabavni program na parking prostoru HKD Napretka Vitez. 

Iz Udruge se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovoga projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?