Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

17.04.2024.
u 14:21

Huawei, globalna tehnološka kompanija, predstavila je najnovije tehnologije na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Već tradicionalno, stručnjaci ove kompanije posjetiteljima sajma predstavljaju načine na koje grade bolje povezani, inteligentniji svijet. Inovacija je srž poslovanja kompanije Huawei još od osnivanja. Tome svjedoči zahtjev kompanije za 5.071 patent u 2023. godini. Na nedavnom održanom sajmu industrije mobilnih komunikacija, MWC Barcelona, Huawei je predstavio osam 5.5G inovacijskih praksi kako bi pomogao operaterima u izgradnji 5.5G mreža. Istaknuto je da će ovaj standard dodatno otključati potencijal mobilnih mreža i stvoriti nove prilike za rast telekomunikacijske industrije.

„Nastavljamo ulagati u inovacije i poticati tehnološki napredak, ističući politiku upravljanja kvalitetom. Fokusirani na otvorenost i saradnju, usmjeravamo se na razvoj temeljnih ICT tehnologija i kompleksnih softverskih i hardverskih platformi. Osim toga, kontinuirano radimo na tome da svakoj kompaniji, bez obzira na njenu veličinu, omogućimo održivije i pouzdanije poslovanje na svakom koraku i u svakom trenutku. To potvrđujemo novim načinom na koji digitaliziramo obrazovanje, zdravstvo, ali i sve druge
industrije.“, izjavio je Zećir Kasumić, direktor odjela za odnose sa javnošću i komunikacije Huawei BIH. Mladi lokalni talenti su budućnost ove industrije, a program tvrtke Huawei Seeds for the Future posvećen je društvenoj odgovornosti koji ima za cilj njegovati ITC talente i mlade lidere, te promicati razvoj digitalnih zajednice. Zahvaljujući ovom programu, studenti tijekom osmodnevnog programa imaju priliku učiti od vrhunskih stručnjaka o naprednim tehnologijama, umjetnoj inteligneciji, kao i 5G mreži.
U kompaniji Huawei vjeruju da je tehnologija opće dobro, te kao takva treba biti dostupna svima, a rast i razvoj ne smije štetiti okolišu. Zbog toga kompanija poduzima ozbiljne korake u zaštiti okoliša poput ekološkog dizajna, smanjenja ambalaže, ispisa s bojama na bazi soje, recikliranja proizvoda i smanjenja utjecaja proizvodnje.


Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru jedna je od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u regiji, koja pruža odličnu priliku za poslovne partnere, kupce i stručnjake da se upoznaju s Huawei proizvodima, uslugama i tehnološkim inovacijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije