Mostar

HSSA ZA “LOS ROSALES”

HSSA
19.12.2015.
u 14:35

Udruga studenata Fakulteta zdravstvenih studija (HSSA) iz Mostara koja broji oko 60 članova, u ove predblagdanske dane darivanja i pomoći bližnjima u nevolji jučer je po drugi put uspješno završila humanitarnu akciju za štićenike Centra za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ iz Mostara.

Pored brojnih uspjeha u radu, Centar „Los Rosales“ koji trenutno okuplja 137 djece i mladih različitih uzrasta i tjelesnih i razvojnih poteškoća, suočava se s brojnim problemima, poglavito financijske naravi u osiguranju potrebne hrane, higijenskih potrepština, lijekova, ortopedskih pomagala, pribora za pisanje i crtanje, bilježnica i papira, ljepila, posteljine, pokrivača te prijevoza za štićenike. Nakon samo desetak dana trajanja ove akcije udruge HSSA, studenti skupa sa djelatnicima Zdravstvenog fakulteta Mostar uspjeli su sakupiti zavidnu svotu novca kao i ostalih potrepština. 

Program je bio obogaćen kreativnim radom studenata udruge sa štićenicima, plesom te darivanjem poklona. Obostrano zadovoljstvo I radost zabilježeno je predavanjem zahvalnica koje su zapečatili dvogodišnju suradnju. 

„Svakim danom nas je sve više i ono što me posebno veseli je sve veći broj studenata koji se žele socijalno angažirati“, rekao je predsjednik Andrej Galić

Ovom prilikom članovi udruge HSSA zahvaljuju se svim kolegicama i kolegama sudionicima ove humanitarne akcije kao i Gabrijeli Velić koja je zaslužna za realizaciju projekta. Udruga nastavlja intenzivno s radom i novim projektima već nakon praznika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?