Suradnja

Hrvatske stranke u Bihaću zajedno na predstojećim izborima

12.03.2016.
u 09:00

Gradski odbori političkih stranaka HDZ-a BiH i HDZ-a 1990. u Bihaću su potpisali sporazum o suradnji. Ovim sporazumom političke stranke obvezuju se da će štititi i promicati nacionalne, političke, vjerske i kulturne interese hrvatskoga naroda i ostalih građana Bihaća i USŽ-a. Stranke će pružati potporu gospodarskim, kulturnim, obrazovnim, vjerskim i sportskim institucijama i udrugama, zatim štititi dignitet branitelja, pripadnika HVO-a regije Bihać, aktivno surađivati sa svim institucijama zakonodavne i izvršne vlasti.

Stranke će konstruktivnim i osmišljenim političkim djelovanjem pridonositi općem dobru i boljitku grada Bihaća, naroda te USŽ-a i cijele BiH. Sve odluke donosit će se konsenzusom, kao odluke Hrvatskog narodnog sabora BiH za grad Bihać i Unsko-sansku županiju. Ovom prigodom predsjednici gradskih odbora istaknuli su kako su podjele među ovim dvjema strankama bile toliko banalne da danas nisu vrijedne spomena. Predsjednici su potvrdili i zajednički izlazak na lokalne izbore ove godine, ali i izrazili želju da se više nikad ne nađu pojedinci koji će razjediniti hrvatski korpus.

Na upit novinara o statusu Romana Jurića, Mladen Šantić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a 1990. Bihać, nije dao odgovor, istaknuvši kako ovaj sporazum treba biti glavna tema, a da će biti prilike za razgovor o takvim stvarima.

Ključne riječi
HDZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?