Zoran Čegar, ratna legenda Sarajeva
Povratak na članak

Hrvatska nije bila agresor na BiH, Šušak je slao oružje u Sarajevo

Komentari 4

FO
FONZA
18:48 02.12.2017.

A zasto komentirat kada ce komentari biti obrisani....licemjeri

VL
FO
FONZA
18:49 02.12.2017.

Smrt Hrvatima...!!!!....Zivio drug Tito....Zivila UDBA......(ovo sigurno nece biti pobrisano)

VL
US
una-sana
09:16 04.12.2017.

srbija je bila agresor i u to dvojbi nema a zasto nije to dokazano i u haskom sudu to ptice na grani znaju a kad je bosnjacka strana htijela reviziju tuzbe Covic je podvio rep i bio protiv a i zvanicna Hrvatska politika bojeci se ako Sbija bude osudjena da ce i Hrvatska a ispalo je da je samo Hrvatska sto nije korektno . Mislim da se kaje danas ali pojeo vuk magarca sto bi nas narod rekao.

VL
BR
brodarevac
08:38 04.12.2017.

Čovjek koji je zasližan da kritikuje, svojim dijelom je postigao više nego mnogi koji o nama sada odlučuju. Samo jedna stvar stoji Bošnjaci nisu sudili u Hagu čak sve da hoće nemaju uticaj nikakav u svijetu, tako da mi nije jasno šta sad od njih očekujete. O ratnim logorima o dokazanim zločinima koje su počinile HVO i HV nemožete ništa reći to je istina zločin je urađen i to treba osuditi. Ko je sve kriv za to valjda su sudci to na osnovu dokaza osudili. E sad što je Srbija zatamnila dokaze a Hrvatska podvukla to je druga stvar. Ja čak personalno mislim da je ta Hrvatska humanija nego ova sad koja ne pominje zločine.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.