Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović gostovao na CNN-u
Povratak na članak

"Hrvati su u svoje domove primili Bošnjake, mi ovdje možemo živjeti zajedno"

Bez međunarodne pomoći teško ćemo se oporaviti, jer se procijenjene štete od ove katastrofe izražavaju u milijardama eura

Komentari 5

Avatar Izdajnik
Izdajnik
15:17 20.05.2014.

Lako je kad te tuđa usta hvale..kad se sve što je Hrvatsko svodi pod Bosansko a toga više nikada neće biti..lako je sa Bosnom kad se Hrvatsko preglasava svugdje a Helez samo Hrvate skida.lako je Izetbegoviću pričati a Hrvati će pomoći Svima takav je to narod..a u nevolji se treba pomoći svako a ne kao što brojite ko je spomenuo Hrvatsku..nemojte bas vi više braniti..

VL
H2
hercegovac - 2
16:22 20.05.2014.

Hrvati su u genima human narod, a to su pokazali i u Domovinskom ratu, no Bošnjačka politička elita udara po Hrvatima primjenjujući onu:" tko tebe kruhom ti njega kamenom" i "Alijini" okreću oružje na Hrvate, a ne na istoga agresorasora : povampirene Srbe, pa se i poslije ove nesreće može desiti i dalje političko i svaki drugi napadi na sve što je Hrvatsko.

VL
MA
maki69
20:41 20.05.2014.

mozemo vrate se ljudi u svoje kuce brat i sestra (Kraljeva Sutjeska) i onda ih turci ubiju batinama i onda mozemo zajedno zivjeti, mozemo gdje ti je turska sada i arapi sto ne pomazu?

VL
BR
brcak108
12:13 20.05.2014.

Sa Hrvatima u Bosni je lako zivjeti ali sa onima juzno od Mostara je druga prica...

VL
DU
Deleted user
15:12 20.05.2014.

a gledo I ja ovo na cnn sto niste rekli da hrvatsku ni na kartu nisu stavili a kamo li spomenuli. da nije izedbegovic spomenuo hrvate ne bi se za njih culo....

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.