PREDSJEDNIŠTVO HDZ-a BiH:
Povratak na članak

Hrvati ne mogu prihvatiti da je FBiH entitet bošnjačkog naroda

- Mene za neuspjeh optužuju dvije stranke s bošnjačkim predznakom koje imaju drukčiju viziju uređenja BiH, viziju građanske BiH - rekao je Čović

Komentari 3

OL
oluja1995
12:21 21.01.2014.

Sad nam je naj potrebnija Hrvatska sloga i vjera u Boga.

VL
1H
1hrvatska2
15:00 21.01.2014.

Tzv. medjunarodna zajednica je uvidjela da uz pomoc BH faktora nisu uspjeli istjerati vecinu Hrvata iz BiH(1/3 im nije dosta).Sada nakon toliko godina nam govore da nismo ravnopravni kao da mi to neznamo.Ono sve sto nam je oduzeto.od Washington-skog i i Dayton-skog sporazuma nikako nije bilo moguce bez tzv.medjunarodne zajednice i prodani(prokleti)pojedinaca iz naseg naroda.Sto je bilo,proslo je sada je vrijeme da se ispravi sto se da ispraviti.Druge narode ne krivimo oni se bore za prevlast da nam otmu sve sto mogu,mi moramo se boriti za nasa prava sto nam pripadaju.Pa tko ce drugi! Kroz HNS pokazati Hrvatsku slogu i Bog ce pomoci ako se mi pomazemo!

VL
BO
Bosnjak
21:15 21.01.2014.

Bosnjani narod koji tesko moze kao gospodin "oluja 1995" da se obrati maticnoj zemlji za pomoc. Maticna i jedina zemlja Bosnjaka je Bosna i Hercegovina. Rezervne nemaju u blizini, preko puta, iza sumarka. Pitam se ponekad? Zasto niko ne dodje na ideju, ako vec vise ovako ne ide, nacionalne podjele i gradnje "bosanskog zida". Jednostavno kao uzor moze nam posluziti kineski zid ali puno moderniji, recimo sa 25m visine i 15m sirine. Tako se bar nikada vise ne bi ni vidjeli, mijesali i naravno sa punim postovanjem jednostavno se medjusobno zaboraviti. Ali u svakom pogledu. Niti mediji, niti posjete medjusobne ,jednostavno nista. I onda bi svako imao svoj mir ! Svi ostali bi nam bili prijatelji a mi medjusobno bi sveli kontakte na nulu. Tako rijesnje jos niko ni iz MZ nije predlozio ?!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.